De Wandeling

dec
2007
15

Vaak kijk ik naar het programma De Wandeling, heel rustig en plezierig om naar te kijken,vaak doe ik dat op Zondagmorgen om 9.30 uur. het onderwerp waar ik naar zat te kijken ging over een moeder die haar baby had afgestaan direct na de geboorte,het was zo prachtig opgenomen en het ontroerde mij zo dat ik besloot om een stukje in hun gastenboek te schrijven, ik wenste deze moedige moeder heel veel warmte kracht en begrip toe,het sprak mij zo aan omdat ik aan de andere kant sta en als baby van 2 uur oud afgestaan ben.

Ongeveer 2 weken later kreeg ik een mailtje van de redactie van De wandeling of ik iets meer over mijn leven wilde vertellen,het was zo’n lief mailtje dat ik natuurlijk met ja reageerde,met veel plezier zelfs,na een paar mailtjes heen en weer maakten wij een afspraak dat Sabine[redactie de wandeling] bij ons langs zou komen,het werd een hele gezellige lange ochtend,we hebben uren gepraat met een lach en een traan. en 2 weken later zou ik horen of ik in De Wandeling zou komen,heel spannend dus,toch komt bij mij de verwondering ,,overkomt mij dit” ik durf nog niet echt te geloven dat het door gaat maar heel voorzichtig ga ik mij er toch op verheugen.

Het lijkt mij enig om kennis te maken met Hella[zij presenteert het programma]waar ik een fan van ben er gaat zoveel rust en vertrouwen van haar uit,binnen 2 weken belt Sabine dat het door gaat,jeetje wat leuk!!!!

Sabine vertelt dat ze ook nog bij mijn oudste dochter [Annette] langs zal gaan voor wat aanvullende informatie, ben heel benieuwd.

Het is nog niet bekent wanneer het opgenomen gaat worden en waar wij precies gaan wandelen maar ik denk half Januari [brrrrrrrrrrr koud] we gaan een spannende tijd tegemoet.

Door op Media

 

Pin It on Pinterest

Share This