Vrijdagmorgen 29 April heb ik een afspraak met de burgemeester van Hoorn om verder te praten over FAS dat denk ik tenminste ,wel heel vroeg, we zijn er met onze kinds om 9.30 uur.

Als wij aankomen bij de Oosterkerk is het heel erg druk,vol verbazing denk wat is dit!!!!!!!!!!

Als wij de kerk binnen lopen zie allemaal bekenden en tot mijn grote verbazing ook mijn vriendin Cisca [met een stralende lach]nog steeds begrijp ik niet wat er staat te gebeuren, nu krijg ik de bibbers,ineens zie ik ook Aagje met haar man [geweldig], heel langzaam gaat er een lichtje branden toch blijf ik denken dit zal toch niet,de kerk is helemaal vol en dan is daar de Burgemeester

Onno van Veldhuizen,dan is het zover mijn naam word genoemd en samen met Rob sta ik op het podium [ik met knikkende knietjes],Hij vertelt waarom ik dit lintje krijg en ik weet me [bijna]geen houding te geven Toch voel ik zoveel blijdschap en trots, ik ben Ridder in de Orde van Oranje Nassau!!!!!!!!!!!!!!!

Ridder in de Orde van Oranje Nassau

iedereen komt ons feliciteren en iedereen straalt,en er zijn bloemen heel veel bloemen, Mijn koffie maatjes Tiny en Gerard Parlan met Lia en Marijke Tim de Jong Aagje en haar man, Anita en heel veel mensen uit Hoorn mensen die ik niet ken kwamen allemaal feliciteren,het was 1 groot feest nog steeds kan ik het niet bevatten maar ik ga er wel van genieten met heel mijn hart.

Dankjewel lieve mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Roos.

Mijn foto’s

Pagina gemeente Hoorn over Lintjesregen

Ook de KRO besteed er aandacht aan: klik hier

Door op Familie, Media

 

Pin It on Pinterest

Share This