Mijn protest

okt
2013
11

Het kan toch niet waar zijn dat dit vreselijke drama nooit zal stoppen, het kan toch niet waar zijn dat wij volwassen mensen niet in staat zijn dit drama uit te roeien!!!

Wij moeten toch de veiligheid van onze kinderen zijn. Wij moeten toch alert zijn dat ze niets kan overkomen!! Wij zijn toch verantwoordelijk voor ons aller kinderen!!
Maar wij willen toch niet naar ze luisteren. Zoals te druk mijn werk geen tijd!! Wij moeten toch zo nodig alles hebben, wij laten ze toch al vroeg alleen.

Wij geven ze toch alles als ze hun mond maar houden en stil zijn. Wij denken toch dat dit houden van is, wij weten toch niet meer waar onze kinderen zijn.

Wij willen ze toch een leven geven waar liefde koestering en bescherming is. Geef on ze kinderen deze wereld terug!!!!!!
Er zijn zoveel kinderen zonder geloof hoop en liefde, kinderen die geboren worden met heel veel pech!! Geen koestering geen warmte geen liefde maar mondje dicht met het grote geheim!!!

Wij willen er toch niet over praten!! En zien de signalen die ze uitzenden niet!!!
Waarom gaan wij niet op ons gevoel af als wij alleen maar denken dat er iets mis is?? Beter 100 x te veel dan 1x te missen.

Waarom moeten wij dit uit een boekje leren als wij zoveel kennis van zaken hebben.
Waarom geloven wij van toen nu en straks niet als zij hun zo verdrietige verhaal al willen vertellen?
Waarom moeten zij wij bewijzen dat dit hun ons is overkomen? Hun leven hun angsten zeggen toch genoeg!!
Waarom moeten wij zij blijven vechten om te overleven. Daarom dus altijd de schaamte en dat schuldgevoel!! Het kind van toen en nu beschadigd voor het leven.

Waarom geen erkenning en geloof als koestering voor hun verdere leven?
Waarom beslissen mannen en vrouwen in donkere pakken over de waarheid of de leugen? En dus over leven en dood!
Waarom heeft die ander het recht om het kind van toen nu en straks te vernietigen?

Het kind van nu zegt “er was geen fototoestel om vast te leggen wat mij is overkomen” het kind van straks zal weer hetzelfde zeggen. Of het leed niet meer kunnen dragen en daarmee uit het leven stappen als zoveel kinderen hier voor hebben gedaan!!!!
Het kan toch niet waar zijn dat deze cirkel nooit doorbroken zal kan worden omdat wij niet willen luisteren!!!!

Het kan toch niet waar zijn dat wij blijven zeggen wie gelooft er nou een kind!!!!! Want kinderen zijn net mensen van toen nu en straks.

Door op FAS, Warme Jjas

 

Pin It on Pinterest

Share This