Roos Haase

Roos Haase door Allard de Witte

Roos Haase

Ik ben Roos en 45 jaar getrouwd met Rob, wij hebben samen 3 prachtige nu volwassen kinderen, 2 dochters en een zoon, onze 6 kleinkinderen maken ons geluk compleet, toch was dit niet genoeg voor mij [ons].

We zijn nu al jaren [crisis] pleeggezin met heel veel plezier,we zorgen tijdelijk of langere tijd voor kindjes met heel veel pech,de meeste kinderen hebben verslaafde of minder begaafde ouders,deze kinderen hebben een zware rugzak mee te dragen en met een beetje pech hebben ze er een levenlang last van,als ze hier aankomen zijn ze vaak totaal ontredderd en heel stilletjes, het duurt soms heel lang voordat je een beetje vooruitgang ziet.

Het is heerlijk om te zien hoe deze kindjes opbloeien,ze begrijpen nog niets van het gezinsleven maar genieten er gelukkig wel van,met deze ervaringen wilde ik graag iets doen,maar hoe doe je dat,van veel kindjes heb ik een dagboekje bijgehouden en al jaren dacht ik ik kan er wel een boek over schrijven,je snapt het door alle drukte schuif je het voor je uit en doe je het gewoon niet,maar het blijft toch in je hoofd zitten.

Op deze site wil ik je mee laten beleven hoe mijn boek is ontstaan en wat er allemaal gaat gebeuren, het is een heel proces en heel erg spannend, het Boek is inmiddels een groot succes en wordt door velen opgepakt.

Ik heb inmiddels ook een Stichting, en daarvoor twee geweldigie Ambassadeurs: Grant & Forsyth. Lees hier meer over de stichting Warme Jjas.

Geniet van mijn site.

Roos.

 

Pin It on Pinterest

Share This