Stichting Warme Jjas

De Stichting Warme Jjas zet zich met hart en ziel in voor uit huis geplaatste kinderen, die door sexueel, drank – of drugsmisbruik van hun ouders uit huis zijn geplaatst. Roos Haase heeft haar hele leven in het teken staan voor de zorg van deze kinderen.

Deze kinderen zijn in een ellendige situatie terechtgekomen, en kunnen alle hulp van de wereld gebruiken. Naast de zorg voor de kinderen, richt Roos zich met haar Stichting mede op de pleegouders die ook een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Ambassadeurs Grant and Forsyth

Ambassadeurs Grant and Forsyth

Daarnaast vangt Roos ook zelf een groot aantal kinderen op in haar eigen huis, en geeft zij alle benodigde zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Op deze manier krijgen deze kinderen weer zicht op een normale toekomst. Toen Roos onlangs door Frank Wentink in Studio 21 werd voorgesteld aan Grant & Forsyth, waren zij enorm geraakt door het hartverscheurende verhaal van Roos waarop zij direct besloten om officieel ambassadeur te worden van de Stichting Warme Jjas.

HELP de Stichting van Roos en red hiermee de toekomst van kinderen die buiten hun eigen wil om , in een situatie terecht zijn gekomen die je niemand gunt ! Ook deze kinderen hebben recht op een goede toekomst !

Help de kinderen en doneer op: 136544177

Pin It on Pinterest

Share This