Tinede de Nooy

27 januari 2012

Het was een onvergetelijke middag bij Tineke, er waren hele leuke gasten  dus een gezellige boel, voor mij een kadootje, wat mij verbaasde was dat ze mij nog herkende van vroeger toen zij op trad met het liedje Dora de binnenboel in een grote show van John de Mol, enig om even samen terug te kijken.

Tot mijn grote verbazing en blijdschap gaf ze mij de gelegenheid [live] mijn verhaal te vertellen over het drama alcohol en de gevolgen hiervan zeker voor de kindjes met Fas,ze nam hier uitgebreid de tijd voor, mijn boek Crisiskinderen mijn folders over Fas en de Brandbrief mocht ik bij haar achter laten, dankjewel Tineke dat je dit voor mij gedaan hebt.

Je bent en blijft een geweldig mens.

Roos.

Tinede de Nooy

Door op FAS, Het boek: Crisiskinderen, Media, Nieuws

 

Pin It on Pinterest

Share This