Mevrouw Roos/Meneer Rob en kinderen,

Wat een feest! ’s avonds door Wijdenes in een koets met 2 prachtige zwarte paarden. Onze koetsier bracht ons veilig bij De egelantier waar ons een warm onthaal ten deel viel. De kinderen vielen weer als een blok voor mij en mijn gevolg. En daar doen we het voor!

Wat is het toch geweldig om ze er helemaal erin op te zien gaan en dat ze er zo’n intens plezier aan beleven. De grote van de ruimte heeft er misschien toe aan bijgedragen dat ik (misschien voor mijn gevoel) niet zo intens aandacht heb kunnen schenken aan alle kinderen. Sem met zijn grote bruine kijkers blijft toch mijn kereltje (zonder de anderen tekort te doen hoor) en ik blijf toch zijn Sinterklaas! Ook met zijn nieuwe “vriendin” had ik een zeer intens contact . Desteny en Jeroen en Amber , wat worden ze groot! Ik zeg altijd: je geeft het water en het groeit. Maar … er komt wel meer bij kijken.

Ik hoop dat de Stichting een succes wordt. Wij hebben er alle vertrouwen in! Overigens is mijn verjaardag rustig verlopen. Al mijmerend en terugkijkend op de afgelopen 3 weken kunnen ik en al mijn Pieten weer ontroerd terugkijken op een warme en succesvolle tijd waarin wij menige glimlach op een kindergezicht gekregen hebben. Wij krijgen hiervan ontzettend veel energie.
Wij varen nu ongeveer bij Calais. Morgen zullen wij weer arriveren in Spanje.

Ik wens u allemaal fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Ik hoop u volgend jaar allemaal weer in goede gezondheid terug te zien!

Groetjes,

Sinterklaas

Door op Warme Jjas

 

Pin It on Pinterest

Share This