Ik heb een open brief ontvangen van van Tineke Blaas Directeur Show Bizz Agency en wil hem graag via deze site met jullie delen. Dank je wel Tineke!

Een helpende hand tegen kinderleed in eigen land.

Hilversum, 28-06-2011

Open brief van Tineke Blaas Directeur Show Bizz Agency.

 

Op 11 Juni ben ik samen met mijn artiesten Grant en Forsyth uitgenodigd door Frank Wentink in Studio 21. Daar zijn wij voorgesteld aan Roos Haase van Stichting Warme JJas die aan onze tafel zat.

Later op de avond heeft Roos van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons te Informeren wat haar Stichting inhield. Dit heeft diepe indruk op ons gemaakt. Grant en Forsyth hebben direct daarop besloten om haar te helpen zij hebben zich beschikbaar gesteld om Ambassadeur te worden.

Goed voorbeeld doet goed volgen, ik ben afgelopen zaterdag 25 Juni met mijn Man Rene Laine naar Roos Haase toe gegaan en heb haar verhaal aangehoord. Het is hartverscheurend ik heb nooit geweten dat er onder onze eigen Nederlandse kinderen zoveel leed is. Ik heb Roos daarna mijn volledige inzet toegezegd hier mag niemand blind of doof voor zijn.

Wat doet Roos eigenlijk?

In het kort vertaald is Roos als kind zelf slachtoffer geweest van seksueel misbruik zij heeft zichzelf altijd beloofd als zij volwassen is dat zij zich zou inzetten tegen dit misbruik. En dit heeft zij ook gedaan. Nog aangevuld met het helpen van Faskinderen [kinderen geboren uit moeders met drankverslaving deze kinderen hebben een lichamelijke of geestelijke achterstand en of gedragsproblemen].

Inmiddels hebben meer dan 100 kinderen hun onderdak blijvend  c.q tijdelijk bij haar gezin gevonden, daarnaast begeleid ze ander pleegouders, geeft ze voorlichting op scholen,informeert commissies [Commissie Samson] enz.

Zij is hiervoor geridderd in de Orde van Oranje Nassau. Haar hele leven staat in het teken van helpen dat is duidelijk, maar de vraag is wie helpt haar?

De Stichting Warme JJas bestaat 3 jaar en bezit 0,00
Kunt u het geloven? Ik niet. Ik ben dan ook beschamend naar huis gereden met het besef dat dit zo niet kan en dat iedereen deze vrouw moet helpen.

Wat wil Roos? Geld in haar Stichting zodat zij de kinderen en hun pleegouders iets kan geven b.v. een dagje uit, een kleine vakantie, een financiele ondersteuning, zodat er cadeautjes kunnen worden gekocht met Sinterklaas of Kerstmis, geld voor haar folders voor informatie, geld voor research enz.

Dus help de kinderen en doneer op: 136544177.

Een helpende hand tegen kinderleed in eigen land.

 

Door op Nieuws, Warme Jjas

Reacties uitgeschakeld voor Een helpende hand tegen kinderleed in eigen land.

Tags: , ,

Pin It on Pinterest

Share This