Crisiskinderen

Crisiskinderen - Dagboek van een opvangmoeder - Auteur: Roos Haase

Crisiskinderen

Na een bezoek aan onze oudste pleegzoon samen met de voogd reden wij terug naar huis. Tijdens het praten zegt ze opeens “waarom schrijf jij geen boek, met al jou ervaringen?”. Dat was het moment waarop ik dacht, nu kan ik het schrijven. Eenmaal thuis ben ik direct begonnen. Elke rustige minuut kwam er een stukje bij en als de kleintjes in hun bedjes lagen [we habben er toen 4] kon ik niet meer stoppen. Het eerste deel van het boek was binnen 8 weken af het was heerlijk om te doen.

Ik wist niet dat er zoveel in mijn hoofd zat. In het boek blik ik terug op mijn eigen pleegkind zijn. Nooit had ik kunnen denken dankbaar te zijn voor die zo moeilijke tijd tijdens mijn kind zijn. Nu kan ik door deze ervaringen de kindjes helpen die hier een poosje wonen.

Bestellen? Klik hier

Pin It on Pinterest

Share This