Het Kind Eerst

mei
2012
03

Een jaar lang mocht ik schrijven in het vakblad Het Kind Eerst over mijn ervaringen van en met onze Faskindjes onze kindjes met heel veel pech, het was al bijzonder dat ik dit mocht vertellen op papier. Dat ik de kans kreeg van [mijn] Huub van t Hek want zonder hem was het nooit zo mooi geworden.

Nu kan en mag ik vertellen dat deze artikelen over Fas gebundeld worden in een speciale uitgave van Het kind Eerst, een vakblad voor Jeugdzorg, Kinderbescherming en Pleegzorg. Deze uitgave wordt mogelijk gemaakt door HKE/ Werkgroep Kinderrechten, Kroek en Partners Interim Jeugdzorg en Community Support/ Natuurlijk Netwerk.

Ik heb geen woorden genoeg om te zeggen hoe blij en dankbaar ik ben dat dit mogelijk is gemaakt.

DANK DANK aan allen en speciaal aan Huub .

Het blad is binnenkort te verkrijgen.

Door op FAS, Het boek: Crisiskinderen, Media, Nieuws

 

Pin It on Pinterest

Share This