Onze feestmaand Mei

apr
2009
28

Nog even en onze feestmaand gaat beginnen, 0p 2 mei hoop ik 65 jaar te worden,ik kan het haast niet geloven, we gaan met onze kleinkinderen en kindjes naar Ballorig in Lelystad,heerlijk een middagje genieten met z’n allen natuurlijk zal het dikke pret worden,met alles erop en eraan, Ijsjes frietjes en heel veel plezier,

Een week later zijn Rob en ik 47 jaar getrouwd!!!!!!!!!!!!!!!
waar blijft de tijd???we zijn al ruim 50 jaar bij elkaar.
Met onze volwassen kinderen grote kleinzoon en grote [pleeg]zoon gaan we dat vieren in Hilversum bij de Dinnershow,wauwwwww het lijkt me enig om iedereen te laten zien waar ik vroeger heb gewerkt want ook mijn vroegere baas Frank Wentink is natuurlijk aanwezig. Hij maakt deze show en ik ben bijzonder trots dat ik een aantal jaren voor hem mocht werken,de show en het eten zijn zo super dat moet je meegemaakt hebben.we hebben er allemaal heel veel zin in en kijken er naar uit,dus op naar 9 Mei in Hilversum.

Door op Familie

 

Pin It on Pinterest

Share This