He he hier ben ik weer, door de drukte en kleine griepjes ben ik er niet eerder aan toe gekomen, het is nu Pasen dus voor iedereen hele fijne rustige dagen gewenst,

Het Pleegzorgweekend was helemaal geweldig,ik heb zoveel lieve mensen ontmoet met hartverwarmende reacties op mijn boek, Marion had al een heel lief stukje in mijn gastenboek geschreven en zocht mij op tijdens de infomarkt,enig om haar te ontmoeten en even te kletsen,wat heeft de organisatie er een prachtig weekend van gemaakt

Bianca dankjewel ik had het niet willen missen,heerlijk om te zien hoeveel geweldige pleegouders er waren met toch wel heel veel [pleeg]kindjes, er was zoveel te doen dat iedereen ogen [en handen en voeten] tekort kwam,je zag iedereen genieten,voor mij een voorrecht om erbij te zijn.

Op zondag hebben onze kindjes volop genoten van alles wat er te beleven viel, het zwembad was natuurlijk helemaal geweldig,met rode wangen en heel erg moe maar zeer tevreden zijn we naar huis gereden,we hebben er nog dagenlang van na kunnen genieten, Dus Pleegzorg Nederland en degenen die dit mogelijk hebben gemaakt namens ons en onze kindjes

DANK JULLIE WEL. 

Door op Het boek: Crisiskinderen

 

Pin It on Pinterest

Share This